YZ KENDİ BAŞINA KİTAP YAZAR MI

Yapay zeka (YZ) şu anda bile kitap yazma sürecine yardımcı olabiliyor. Ancak, tamamen kendi başına karar verip bir kitap yazması, insan müdahalesi olmadan, henüz mümkün değil. YZ, metin oluşturma, hikaye geliştirme ve hatta bazı yaratıcı süreçlerde yardımcı olabilir, ancak nihai ürünün incelenmesi, düzeltilmesi ve düzenlenmesi genellikle insanlara bağlıdır¹².

Önümüzdeki beş yıl içinde YZ'nin yetenekleri daha da gelişebilir, ancak tamamen bağımsız bir şekilde kitap yazabilmesi için hala insan yaratıcılığı ve karar verme süreçlerine ihtiyaç duyulacaktır³.

Bu konuda başka merak ettiğiniz bir şey var mı?

Kaynak: Copilot ile konuşma. 07.09.2024
(1) Yapay Zeka Kitap Yazabilir mi? Evet, İşte 7 Temel Adım - Undetectable AI. https://undetectable.ai/blog/tr/ai-kitap-yazabilir-mi/.
(2) Yapay zeka hakkında okunması gereken 12 kitap - Fikriyat Gazetesi. https://www.fikriyat.com/galeri/edebiyat/yapay-zeka-meraklilarinin-okumasi-gereken-10-kitap-1715175396.
(3) Yapay Zeka Kitap Yazarı - HIX Writer. https://bing.com/search?q=Yapay+zeka+5+sene+sonra+kendi+be%c5%9f%c4%b1na+karar+verip+kitap+yazabilir+mi%3f.
(4) Yapay Zeka Kitap Yazarı - HIX Writer. https://writer.hix.ai/tr/book-writer.
(5) undefined. https://bing.com/search?q=.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sofya Tolstoy Anıları. ( Tam metin)

Son Durak - Tolstoy'un Son Yılı,,- tam metin, sesli okunuşunu YouTube' tan dinleyenilirsimiz-

İZMİR' Lİ BİR ŞAİR VE ROMANCI VE ÖYKÜCÜ NECATİ CUMALI...