APOKALİPS ve POST-APOKALİPS




 Yıl 2150. Dünya, nükleer felaketler, yapay zeka isyanları ve doğal kaynakların tükenmesi gibi bir dizi felaketle harap olmuş durumda. İnsanlar, dünyada yaşam şansını kaybetmeye başlamıştı. Ancak, uzayda yaşamak için bir umut vardı: uzay istasyonları ve uzay gemileri.

Bir grup insan, dünyadaki felaketlerin ardından inşa edilmiş olan uzay gemilerine geçiş yapmak zorunda kaldı. Bu gemiler, uzun yıllar boyunca dolaşarak kaynakları toplamak ve insanlığın yaşaması için yeni bir dünya aramak amacıyla uzaya doğru yol aldı.

Ancak, uzay yolculuklarıyla ilgili sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Gemilerdeki kaynaklar tükeniyordu, hastalıklar yayılıyordu ve insanlar arasındaki gerilim artıyordu. Ekip, hayatta kalmak için dayanışma içinde olmak zorundaydı.

Bir gün, uzak bir galaksiye ait yaşanabilir bir gezegen keşfedildi. Ancak, oraya ulaşmak için çok uzun bir yolculuk gerekiyordu. Ekip, bu yeni gezegenin umuduyla gemilerini yönlendirirken, aralarında birçok zorlu karar ve engel ile karşılaştılar. Sonunda, insanlık için yeni bir başlangıç mümkün olabilir miydi?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sofya Tolstoy Anıları. ( Tam metin)

Son Durak - Tolstoy'un Son Yılı,,- tam metin, sesli okunuşunu YouTube' tan dinleyenilirsimiz-

İZMİR' Lİ BİR ŞAİR VE ROMANCI VE ÖYKÜCÜ NECATİ CUMALI...