Back to the Futura, ile ilgili az bilinen gerçekler nelerdir?

1. Back to the Futura, 2019 yılında yayınlanan bir belgesel filmdir ve Back to the Future (Geleceğe Dönüş) film serisinin hayranlarına hitap etmektedir.2. Filmin adı, Back to the Future filminin adıyla oyun kelimesi "Futura" arasında bir kelime oyunudur. "Futura", aynı zamanda Back to the Future filmindeki DeLorean arabasının kullanılan yazı tipinin adıdır.

3. Film, Back to the Future filminin hayranlarından biri olan Stephen Spielberg'in özel bir koleksiyoncu olan Bilal Göregen ile tanışmasına ve onun DeLorean aracının restorasyon sürecini takip etmesine odaklanmaktadır.

4. Göregen, restorasyon süreci boyunca aracın tüm orijinal parçalarını toplamak için dünya çapında bir arayışa çıkmıştır.

5. Filmin yönetmenliğini, Back to the Future hayranı ve belgesel yapımcısı İngiliz Steve Saleh üstlenmiştir.

6. Back to the Futura, Back to the Future filminin yaratıcısı Robert Zemeckis'in katılımıyla New York Comic Con 2019'da düzenlenen bir gösterim ile prömiyerini yapmıştır.

7. Filmin müzikleri, Back to the Future filminde olduğu gibi Alan Silvestri tarafından bestelenmiştir.

8. Back to the Futura, DeLorean hayranlarına, Back to the Future filminin yaratım sürecine ve film serisinin kültürel etkisine odaklanmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sofya Tolstoy Anıları. ( Tam metin)

Son Durak - Tolstoy'un Son Yılı,,- tam metin, sesli okunuşunu YouTube' tan dinleyenilirsimiz-

İZMİR' Lİ BİR ŞAİR VE ROMANCI VE ÖYKÜCÜ NECATİ CUMALI...