Kayıtlar

Haziran, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

HIRS ve SAHİP OLDUKLARIMIZ

 Yeni tanıdım. Her görüştüğümüzde bana sıkıntıda olduğunu anlatıyor. Aylık kara ve deniz avcılığıyla ilgili bir dergi çıkarıyor. Bu işin çilesini bilirim. Derdini iyi anlıyorum. Dergi yazılarını oluşturmak, reklam almak, dergiyi yayın gününe yetiştirmeye çalışmak sürekli takip ve çalışma ister. Maddi sıkıntısı yok. Emekli. İzmir'e yakın iiki doğa bölgesinde evleri var. Anlatttığına göre çok güzel miş.. Meyva ağaçları ekmiş. Mevsimlik sebzeleri de ekiyormuş. Suyu bolmuş. Hayvanları dahi varmış. Ama na yazık ki buralara pek gidemiyormuş. Gelip burda - yeni açtığı antika dükkanı- dikilip kalıyormuş. Bana < Bedava apartman verseler, burda yaşıyacan dışarı çıkmıyıcan deseler, kabul etmem . Etmen de burda gelip dikiliyom. Biliyorum bana ters.> Evet sahip olduklarının farkında ve; < Ben ne istediysem Allah verdi.> diyor...Sahip olduklarının farkında; yalnız bunların tadını çıkaramadığından şikayetçi. Sanıyorum hırs yapmış ve buna ara veremiyor. Üstadın değiği gibi: Hırs, sebeb

Bebek YUNUS

Hoş geldin bebek, yaşamak sırası sende.Seni hep güzel şeyler beklesin. Anne ve babanın seninle geçirdiği vakitler onların hayatında ki en güzel vakitlerdir, bilesin. Yürümeye başladığında evinde koş, oyna, bağır çağır; evinizin odaları şenlensin...Kim demiş, çocuk küçüktür diye; belki çocuk en büyüktür. Büyük büyük adam olasın.. Allaha emanet ol YUNUS.

İMZA adlı dergi

Kosova'da çıkmakta olan İMZA isimli dergi içerik olarak beğenilecek özelliklere sahip. Öncelikle çok yalın. Dergiyi açtığınızda sizi yormuyor. Her sayfa özenle seçilmiş bir konuya veya yazara  ayrılmış. Az renkli oluşu ve sayfalarda sıkıştırılmış konuların olmayışı dikkatı dagıtmıyor. Rahatlıkla metine odaklanıp okunabiliyor..Eski  ama eskimeyen yazarların eserlerine de yer verilmiş olması çok güzel.. Bu ay çıkan sayısında bana da bir sayfa ayrılmış.Teşekkür ediyorum. Aylık İMZA dergisine uzun soluklu yayın hayatı dilerim. Ve özellikle AGIM RIFAT'a  başarılar.Umuyorum emekleri boşa gitmeyecek..