Kayıtlar

Aralık, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

DENİZ

     Deniz de kapına sığmıyor. Hiç durmadan kıpırdanıyor. Hırsını alamamış gibi dalgalarını kayalara vuruyor. Deniz sonsuzluk, özgürlük hissi veriyor. Denizi seyrederken, ölümü belirleyen sınırların dışına çıktığımı hissediyorum. Deniz be ... Deniz üstü köpürür kayığa da binsem götürür. Beden mi ruha denk gelmiş yoksa ruh mu kendini bedene hapsetmiş bilmiyorum. Denizi seyir ederken ikisi de serbest......!!!!! Bugün böyle: Urla yolu deniz kenarı Balıkçılar Kahvehanesi..

Alooo

      sesi duyan var mı? boğazda eyüp tepelerinde ki mezarda bir kaç adam mezar taşının üzerine bağdaş kurup oturmuş boğazı seyrediyor. öyle gölgelik, öyle serin ve huzur dolu bir yer ki, insan burda bu yaz sıcağında koca loş bir camiye girmiş gibi güzel bir duyguya kapılıyor.. izmir'de bu mevsimde huzur veren bir  yer!!!!! urla iskele ..evet evet....
            Şusan sarayında, büyükten küçüğe kadar hazır bulunan bütün kavime, kral sarayının bahçesi avlusunda yedi gün ziyafet verdi. İnce keten ve erguvani kaytanlarla gümüş halkalara ve mermer direklere bağlı beyaz, yeşil, lacivert kumaştan perdeler mermer döşeme üzerinde yataklar, altın ve gümüştendi. Ve onlara kralın şarabını kral cömertliğine yakışır bollukta altın kaplarda sundular.