Kayıtlar

2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor
Olmaz deme olabilir de.  Var sayalım, hayal edelim.  Herşeyi tersine çevirelim.... Aslan yavrusunu almış, kültürparka gezmeye götürmüş. Bir kafesin önüne gelmişler.' Anne bu ne?' 'Aman yavrum yaklaşma ...İnsan!...
ulan en büyük GÖZ GÖZ....

Avrupa

Avrupu iki yüz yıldır çöküş içinde şimdi son demleri. elinde bulundurduğu yani kendi bankalarında olan libyanın parasını geri vermiyor. batmışlar.o parayı kullanıyorlar.Şimdilik idare ediyorlar.

DOĞU AKDENİZ

Türkiyeyi gaza getirmeye çalışıyorlar. Akılları sıra bizi tahrik edecekler, bizde savaşa giricez, sonra diğer devletleride yanlarına alıcaklar ve bizi mat edecekler. Türkiye duramaz artık yeni açılımlara devam etmek zorunda. Türkiyenin arap baharına katkısı yatsınamaz. Türkiye büyük devlet olma yolunda. İşte her patlayan bomba sen kimsin yerinde dur demek anlamında. Ama türkiye eşiği geçeçek, zaten buna meçbur. Türkiye doğu akdenizde oynanan oyuna gelmez. Soğuk savaş yılları taktikleri türkiyeye sökmez. Türkiyenin her attığu adım aforizmadır. Delişmeden mesaj veriyor. Bunların türemlerini herkes anlıyacak.

teşekkür

kitaplarım hakkında yapıcı yorumlar almak çok güzel. inşallah daha güzel eserler ortaya çıkarırım.

Şampiyonlar Ligi

trabzonun galibiyetine fenerliler sevinmeye bilir. bazıları kesin interi tuttu. fakat trabzonun galibiyeti güzel. iyide top oynadı.
Başbakanın Mısır ziyareti güzel.Eğer Türkiye buralarda ticarette bir üstünlük kurabilirse çok daha güzel olur.
seda işten geldi ,saat 24

üç düşman

Bizim düşmanımız cehalet, zaruret ve ihtilaftır. Bu düşmanlara karşı sanat, marifet ve ittifak silahlarıyla savaşacağız.